Dolar 32,4770
Euro 34,9370
Altın 2.435,95
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 23°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C




















“KANDIRA’NIN TARIM ALANINDA ELİ ÖPÜLESİ İNSANLARI “

Köşe Yazarı , 2019 seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, Sivil Toplum Lideri, Siyasetçi ,İşletmeci, Satış Pazarlama uzmanı, Yaklaşık 50 farklı alanda eğitim ve sertifika sahibi,Eğitimci, Danışman, Genel Müdür, CEO
7 Mayıs 2021 14:22
913
A+
A-

“Çiftçi deyince; yazın kavurucu sıcağında bunalmayan, kışın yağmur ve soğuğunda üşümeyen üretmek için çalışan, ürettiğini pazarlamak için çaba sarf edendir. Bu anlamda emek veren tüm çiftçilerimize bereketli olsun rabbim kolaylık versin”

“Yinemi lahana demeyin!!!, arkadaşlar biz çiftçiler üretmek için çoluk çocuk ürettiğini hasat etmek için,kadın erkek resmi tatil hafta tatili pandemi den dolayı kısıtlama biz çiftçiler için fark etmiyor. Tüketiciye göndermek için yağmur çamur çalışmaya devam Allahın izniyle…”

“Pandemi sürecinde gece gündüz demeden üretmek için emek gerek. Mısır ve ayçiçeği Ekimi için tarlalarımızı hazırlıyoruz .Rabbim yar ve yardımcımız olsun .Tüm çiftçilerimize bereketli bir sezon nasip etsin mevlam inşallah”…

Bu güzel sözler çok kıymetli dostum, ve çok başarılı muhtarımız sn;İrfan Özer bey’e ait.

İşlerine başlamadan önce bu güzel dualarını eksik etmeyen,ve ettiği dualarınıda şükürle besleyen,Kocaeli/Kandıra-Lokmanlı Muhtarı kıymetli dostum ve kardeşim sn;İrfan Özer’in başarılı çalışmalarından bahsetmek istiyorum;

06.Ağustos.1979 Kandıra doğumlu olup,Kandıra imam hatip lisesi mezunudur.
Sn;Özer uzun yıllardan beri Kandıra-Lokmanlı Muhtarı olarak,görevini başarıyla yerine getirmektedir.

Kıymetli muhtarımız, muhtarlık görevinin yanında,üretken bir çiftçimizdir.

Mevsimine göre domates ekiyor, biber ekiyor, lahana ekiyor, marul ekiyor, karpuz ekiyor, mısır ekiyor, buğday ekiyor….Hemde gece gündüz demeden,pandemi sürecinde bile çalışıyor. Yani, toprak ana ne veriyorsa onları ekiyor, biçiyor, pazarlama ve satışını yapıyor. Kısacası, ekmeğini topraktan çıkarıp, helali ile yiyor. Ayrıca, hem kendi ekonomisine, hemde Kandıra ekonomisine büyük katkılar sağlıyor. Ayrıca son teknolojik makineleri kullanarak hayvancılığa da önem veren kıymetli muhtarımız, büyük baş hayvancılığı yetiştiriciliği de yapmaktadır.

Daha ne olsun. İrfan Özer muhtarımıza helal olsun…

Kandıra deyince, çiftçilik deyince, çiftçilerimize her türlü desteği veren çok kıymetli dostum Erdal Çetin bey ‘den bahsetmemek olmaz.

Kandıra çiftçisi için gece gündüz demeden, çiftçilerimizin her derdini dinleyen,çiftçilerimize sürekli bilgiler aktaran,çiftçilerimizin bir sorunu olduğunda yerinde çözüm yöntemlerini uygulatan, ayrıca daha verimli tarım için sürekli toprak analizi yaptıran, Kandıra Ziraat Odası başkanı sn; Erdal Çetin bey’e Kandıra evladı olarak, Kandıra aşığı olarak çok çok teşekkür ediyoruz.Ayrıca,kıymetli başkanıma başarılarının devamını diliyoruz.

Zamanında “Kandıra ‘lı sende dur” demişler!!!
Ama,Kandıra’lı ların hem kıymetli muhtarım sn;İrfan Özer’in, hemde Kandıra Ziraat Odası Başkanı sn;Erdal Çetin’in durmaya hiç niyetleri yok. Sizler,durmayın lütfen. Çünkü, Kandıra’lı ların ve bizlerin sizlere çok ihtiyacımız var.

Bu arada, Kandıra’ya tarım alanında ve bir çok alanda desteğini esirgemeyen,çiftçilerimizin derdini yerinde dinleyen ,ne zaman Kandıra ile ilgili sorun olduğunda, aradığımda elinden geleni yapan ve yardımlarını esirgemeyen kıymetli ablam, Kocaeli Milletvekili sn;Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun hakkını yememek lazım.

Pandemi salgınından ötürü Kandıra ‘ya eskisi gibi sık sık gelemeyen, kıymetli Milletvekilimize Kandıra ‘ya verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz.

Hem kıymetli vekilimiz sn;Radiye Sezer Katırcıoğlu’na,hem Ziraat Odası Başkanı kıymetli dostum sn:Erdal Çetin bey ‘e ,hemde Lokmanlı Muhtarı kıymetli dostum sn;İrfan Özer’e sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Saygılarımla!!!

Ayhan Yalçın

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.