Dolar 32,5872
Euro 34,8439
Altın 2.499,17
BİST 9.658,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 25°C




















Erkek modası bu yaz çevre dostu!

Erkek modası bu yaz çevre dostu!;Çevre dostu özel Rebotl sneaker koleksiyonu, şehir hayatının olduğu kadar tatilin de vazgeçilmezi tekne ayakkabıları, logolu ve desenli tshirtler, pastel

28 Nisan 2021 11:59
241
A+
A-

Çevre dostu özel Rebotl sneaker koleksiyonu, şehir hayatının olduğu kadar tatilin de vazgeçilmezi tekne ayakkabıları, logolu ve desenli tshirtler, pastel renkli gömlekler, teknolojik ince yağmurluklar, hızlı kuruma özelliğine sahip şort mayolar ve çok daha fazlası Timberland’de!

2019 yaz sezonunda Timberland’de her zaman olduğu gibi ikonik yenilikçi ürünler var. Erkek ayakkabılarında ön planda teknolojik ve konforlu sneakerlar var. El işçiliğiyle dikkat çeken, zamansız moda ikonu tekne ayakkabılar ise model alternatifleriyle yine gözde. Renk renk pamuklu pololar, logolu ve yazılı tshirtler, pastel renkli ve kareli gömlekler, kargo ve canvas şortlar ve hızlı kuruma özelliğine sahip şort mayolar ise erkeklerin yaz modasına eşlik ediyor.

Geri dönüştürülmüş plastik şişelerden üretilen özel koleksiyon: Timberland Rebotl spor ayakkabı koleksiyonu

Sezonun hit ürünü ise Rebotl spor ayakkabı serisi. Tüm modeller geri dönüştürülmüş plastik şişelerden oluşan, hafif ve nefes alabilen geri dönüştürülmüş örme teknolojisine sahip Rebotl koleksiyonu, markanın süregelen çevre bilincinin bir temsilci. Rebotl koleksiyondaki ürünlerin üretim süreci için PET plastik şişeler toplanıp ufak parçalara ayrıldıktan sonra kullanılabilir bir materyale dönüştürüldü. Rahatlıktan ve stilden ödün vermeyen, konvensiyonel polyestere eşit ya da daha sağlam materyal içeren Rebotl serisinin oxford ve bilekli modellerde açık gri, antrasit, turuncu, kırmızı ve haki renk seçenekleri mevcut.

Timberland Rebotl koleksiyonu Oxford ayakkabılar 599 TL ve bilekli modeller ise  649 TL fiyatlarla satışa sunuluyor.

Gerçek ikonlar zamansızdır: Timberland tekne ayakkabıları

Yazın vazgeçilmezi Timberland tekne ayakkabıları ister şehrin içinde ister tatilde size eşlik ediyor. Yazın ikonu olan bu stil, sağlam ve zarif görünümü kadar rahatlığı ve dayanıklılığıyla da her ortamda kabul görüyor. Timberland tekne ayakkabıları dayanıklı kauçuk tabanı, aşınmayan pirinç bağcık delikleri, ince el işçiliği detayları, iz yapmayan ve kaymaya yivli tabanıyla her sezon olduğu gibi bu sezon da gündemde.

Dış etkenlere karşı koruma sunan yağlı deriden üretilmiş, kişiselleştirilebilir tek parça bağcıklı Heger’s Bay modeli klasik tekne ayakkabılarının yeniden yorumu olarak karşımızda. Mağazalarda ve anlaşmalı e-ticaret sitelerinde yerini alan klasik tekne ayakkabıları koleksiyonun kumaş Union Wharf modeli 399 TL, deri klasik modeller 699 ve 799 TL, Heger’s Bay ise 999 TL.

Erkek kombinlerinde bu yaz: toprak tonları, pastel renkler ve mavinin her tonu ön planda

Bu yaz Timberland erkek tekstil koleksiyonunda cepli ve cepsiz şortlar, renkli gömlekler, her sezonunun vazgeçilmezi pololar, renkli logolu ve basic organik pamuk tshirtler, ince teknolojik yağmurluklar dikkat çekiyor. Pastel tonlardaki gömlekler ve pantolonlar ise şıklıkla bütünleşen konfor arayanlar için ideal. Hızlı kuruma özelliğine sahip erkek mayolarında ise canlı renkler var.

Sezona damgasını vuran renkler doğanın ruhunu yansıtan toprak tonları, pastel renkler ve yazın gözdesi mavinin her tonu. Fonksiyonel ve teknolojik yeniliklerin her zamanki gibi ön plana çıktığı erkek koleksiyonu ile Timberland erkekleri kombinlerine hem konfor hem de stil katıyor.

Renkli polo yaka tshirtler 349-399-449 TL, hızlı kuruma özelliğine sahip şort mayolar 349 TL, kargo model ve cepsiz kanvas şortlar 449-499 TL, pamuklu logolu ve baskılı tshirtler 159-199–229-259 TL, ince teknolojik yağmurluklar699 TL, pastel ve mavi tonlarda canvas pantolonlar 449-549 TL, kareli ve düz gömlekler 399-429-449-499 TL olarak mağazalarda ve anlaşmalı e-ticaret sitelerinde yerini aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.