Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
BİST 9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 20°C




















AKCAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM KAHRAMAN GAZİLERİ AGIRLADI

Emeklı Gazı ı Yurthaber61 Köşe Yazarı Haber Şefı
20 Nisan 2021 21:43
2.160
A+
A-

Harp malulü gazilerimizin bugün kü durağı Akçaabat’tı. Önce İlçe Jandarma Komutanımız Jandarma Yüzbaşı Barış Kesici’yi ziyaret ettik.
Sonra Akçaabat Belediye Başkanımız Sayın Osman Nuri Ekim bey gazilerimizi makamında kabul etti. Trabzon’un her ilçesinden gelen gazilerimiz ile tanışıp sorunlarını dinledi. Vatan ve millet için gösterdikleri fedakarlık ve hizmetler için teşekkür ederek, gazi ve şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını dile getirdi. Gazi ve şehit ailelerini kendi ailesi olarak benimsediğini, her tür sorunlarında ilk olarak koşan ve her türlü fedakarlığı sunacaklarını belirtmesi bizleri onure etmiştir. Kendilerine şehit aileleri ve gaziler olarak teşekkür ediyoruz. Bu vatan için hizmet edenlerin her makamda değer görmesi en büyük arzumuzdur.
Bu ziyaretimiz de Akçaabat Kaymakamından randevu almamıza rağmen , işlerini ve yoğunluğunu gerekçe göstererek bir sonra ki güne aktarmasından dolayı kendisine ulaşamadık.
Ben bir Gazi olarak bugüne kadar kendilerinin organize ettiği “15 Temmuz ”
Gaziler günü” vs.gibi hiçbir programına davet edilmedim. Bu durumu bizzat kendisi ile paylaşmayı arzu ederdim.
Bugün de böyle bir nahoş karşılama nedeni ile bundan sonra ki hiçbir programına davet edilse de katılmayacağımı üzülerek söylüyorum .
Akçaabat Belediye Başkanı Sayın Osman Nuri Ekim bey,
Akçaabat İlçe Jandarma Komutanı Barış Kesici beye ilgi ve alakaları için saygılarımı sunup şehit aileleri ve gaziler
adına teşekkür ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.