Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 26°C




















Öztrak: ‘Yunan Bakan’ın küstahlığı’

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, dün CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi.

Öztrak: ‘Yunan Bakan’ın küstahlığı’
17 Nisan 2021 18:54
252
A+
A-

128 milyar dolar tartışmasından Yunan Dışişleri Bakanı Dendias’ın açıklamalarına ve aşılama programına kadar pek çok konuda açıklama yapan Öztrak, özetle şunları söyledi: “Gece yarısı ana muhalefet partisinin il ve ilçe başkanlıklarının kapısına vinçleri, zırhlı araçları dayayıp uzun namlulu silahlarıyla, özel harekât timleriyle baskın vermek demokrasinin neresinde var? Tüm bunlar hukuk devletinin neresinde yazıyor? Kaybolan 128 milyar doların üstünü örtmek için yapıyorlar.

YAŞLILAR İSYANDA

Tüm dünya bu hükümetin ekonomimizi nasıl savunmasız hale getirdiğini görüyor. Yunan Dışişleri Bakanı’nın Ankara’da yaptığı küstahlığın sebebi biraz da budur. Bu arada bu densizliği yapan Yunan Dışişleri Bakanı bilmelidir ki oradaki Müslümanlar aynı zamanda Türk’tür. Erdoğan şahsım hükümeti, Bilim Kurulu’nu kendine dekor yaptı. Alınan kararların neresinden tutsanız elinizde kalıyor. 65 yaş üstü vatandaşlarımız büyük ölçüde aşılandı. Ama yine bu yaş grubuna yeniden sokağa çıkma kısıtlamaları getirildi. Alzheimer, demans gibi hastalıkları olanların hastalıkları ilerledi. Yaş depresyonları başladı. Şimdi bu vatandaşlarımız isyanda.”

Kripto Para Piyasaları için Bigpara

Kripto Para Piyasaları için Bigpara

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.