Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 26°C




















‘Dorukhan ve Ömür’ü Lille’e isterim’

Fransa Ligue 1’de şampiyonluk mücadelesi veren Lille’de golleriyle parlayan milli futbolcumuz Burak Yılmaz, L’Equipe’e konuştu.

‘Dorukhan ve Ömür’ü Lille’e isterim’
15 Nisan 2021 16:58
380
A+
A-

Spor Arena Dış Haber – Bu sezon Lille formasıyla 27 maçta 12 gol atıp 4 asist yapan Burak Yılmaz, Fransa’nın ünlü spor gazetesi L’Equipe’e açıklamalarda bulundu.

PSG ile girdikleri şampiyonluk yarışıyla ilgili konuşan Burak; “Şampiyon olmak istiyoruz, bunu gizleyemeyiz. Kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Sabırlı olmalı ve maç maç bakmalıyız. 37. haftadaki maçımızdan sonra şampiyonluğu konuşabiliriz.” dedi.

SNEIJDER VE DROGBA’DAN BURAK’A: NEDEN AVRUPA’YA GİTMİYORSUN?

Daha önce Avrupa’nın büyük kulüplerinden teklifler aldığını söyleyen milli golcü, Galatasaray’da birlikte oynadığı Sneijder ve Drogba ile ilgili şu itirafı yaptı; “Büyük kulüplerden teklifler aldım ama hep Türkiye’de kalmaya karar verdim. Galatasaray’dayken Sneijder ve Drogba bana neden Avrupa’ya gitmediğimi sordu. Ben de bu tecrübeyi yaşamak istedim.”

“ABDÜLKADİR ÖMÜR VE DORUKHAN TOKÖZ’Ü LILLE’E ÖNERİRİM”

Hangi Türk futbolcuların transferini Lille’e önerirsin şeklindeki soruya ise Burak; “Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Ömür’ün gelmesini isterim. Dorukhan’ın sözleşmesi de sezon sonu bitiyor.” yanıtını verdi.

Burak Yılmaz Lillee Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Ömürü önerdi

10.000 TL’ye varan “Hoş geldin bonusu” sadece Misli.com’da! Hemen üye ol…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.