Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 26°C




















DİK DUR SAKIN EĞİLME SENİNLEYİZ KARDEŞİM

Emeklı Gazı ı Yurthaber61 Köşe Yazarı Haber Şefı
9 Nisan 2021 23:27
2.451
A+
A-
  1. Yeğenimiz, kardeşimiz Kenan Üçüncü ;

    Akçaköy mahalle teşkilat başkanı olarak görevlendirilmesi bizleri gururlandırmıştır
    Fakat ;
    Çekincelerimizde bu durum itibari ile yok değildir. Öncelikle eski mahalle başkanı Sayın Hüseyin Uzun’a Akçaköy’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.
    Ama göz ardı edilmemesi gereken konu ,
    Hüseyin kardeşim diski çalışanı olduğu için hizmet konusunda onu kesilmiş istediği ve gerektiği hizmeti sunamamıştır.
    Gerekçe ise ;
    Çalışan bir kardeşimiz olduğu için amirleri ve yönetim tarafından önü kesilmiştir diye düşünüyorum. Bu sebeple görevini devretmiştir.
    Düşünebiliyormusunuz?
    Bizler halk olarak hizmet yapanı arzularken, böyle insanlara hasret kalmışken birileri birilerinin önünü hizmet yapmasın diye kesiyor. Peki bu makamlara insanlar sadece oturmak için mi geliyor ya da getiriliyor.
    En başta ki ;
    Biz bu halkın hizmetçisiyiz, hizmet için varız derken ,
    Nasıl oluyor da alt taban bu kadar rahat davranabiliyor.
    Yönetim ,Sayın Mumcu’nun açıklamalarını yok sayarak ,kendi iradesini ortaya koyup yeğenim Kenan Üçüncü konusunda karar almış , mahalle başkanı olarak göreve getirmiştir .Yeğenimi tebrik ediyor ,görevin de başarılar diliyorum.
    Aile olarak arkasındayız ve başarılı hizmetler vereceğine inanıyoruz .
    Bu vesile ile Sera Deresi ve Akçaabat Belediyesi ile ilgili olumsuz yazılarımın önüne geçilme gibi bir düşünce olasılığı da aklıma gelmiyor değil.
    Yerel yönetimlerden sorumlu Sayın Başkan Ergün Şanlı , onu önerip arkasında duran Eski Belediye Başkanımız ve 3 dönem meclis üyeliği görevinde bulunan Sayın Sultan Memiş,
    Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Serkan Özdemir ve görevlendirme yetkisine sahip Sayın Hüseyin Altuntepe hakkında yazmam gerekip , sırası gelmediginden yazmadığım yazıları bir müddet erteleyip Kenan Üçüncü yeğenimin hizmet etme durumuna göre degerlendireceğim.
    Yeğenimi size yem etmeyeceğim konusunda bilgilenmenizi isterim.
    Arkasında daima basın ve halk gücüyle olacağımdan asla şüpheniz olmasın.

Beni bilen bilir ,
Bilmeyen de kendisi bilir !

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.