Dolar 32,3252
Euro 35,0770
Altın 2.299,48
BİST 8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















ÇOCUKLARA VERİLEN EĞİTİMİN ÖNEMİ

ÇOCUKLARA VERİLEN EĞİTİMİN ÖNEMİ
9 Nisan 2021 16:52
1.328
A+
A-

Değerli arkadaşlar, çocuklara verilen eğitim   ve geçirilen değerli zamanı çok iyi kullanmak gerekir.

MESELA;  Okulumuza gelen çocuklarımıza ödev vererek, temelde sorumluluklarını, ödev yapma bilincini, yorumlama ve bir çok kabiliyetin de açığa çıkmasını,  derslere olan ilgisini , sizinle ortak paylaşımlarını, zaman geçirmelerini ve görevine sadık başarıya ulaşabilen  kişiler haline getirmek istiyoruz.

Bilinmelidir ki teknoloji ve internetin  gelişmesiyle beraber bir çok çocuk bu özelliğe sahip olamamıştır.

Daha neler yapıyoruz sizinle paylaşmak istedim,

24 yıllık deneyim ve bilgi birikimimizle çocuklarımıza; Mentalaritmetik, Akıl ve Zeka oyunları, Kodlama, Göz Teknikleri Eğitimi, İngilizce, Drama ve Değerler eğitimi  gibi eğilimlerimizle günde 7-8 saat verimli zaman geçirmeye çalışıyoruz.

Bu eğitimlerin;

Mental aritmetik eğilimlerimizle ; Bu bir Zeka Gelişim programıdır. Bu sayede çocuklarımıza matematiği sevdiriyor ve toplama çıkarma işlemlerini saniyeler içerisinde yapabilme yetilerini kazandırıyoruz.

  Akıl ve zeka eğitimlerimizle, Çocukların var olan zekalarını hızlı ve doğru kullanabılır en yüksek seviyeye çıkarıp kariyer sahibi olup hayatta  başarılı ve mutlu olmalarını ısıtıyoruz.

Değerler Din eğitimimizle; Maneviyatı güçlü karakteri sağlam çocuklar yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

   Göz Teknikleri Eğitimlerimizle ; Çocuklarımızda görülen dikkat dağınıklığı, dikkat eksikliği, odaklanamama, başladığı  işi bitirememe gibi sorunlarını çözmeye, minimum seviyeye indirmeye çalışıyoruz.

     Dikkat Ve Güçlü Hafıza Teknikleri; Dikkat becerilerini artırma ; çalışma ve öğrenmeye karşı istek, el göz koordinasyon, dinleme becerileri,  işitsel algıyı , düşünme,  yorumlama becerilerini , farklı bakış acılarını geliştirmek gibi bir çok sosyal gelişmelerde,  çocuklarımıza destek veriyoruz.

Drama Eğitimimizle; Sosyalleşme , çekingenlik , içine kapanıklık , konuşamama gibi davranış gösteren çocuklarımıza drama uygulamalı destek veriyoruz.

  Sonuç olarak; Geleceğimiz olan çocuklarda hedefimiz, Akıllı , Zeki, Çalışkan, Maneviyatı güçlü, Sosyal yönleri gelişmiş, Öz güveni yüksek, Arzulu, İstekli,  Başarılı ve mutlu çocuklar yetiştirerek kendine ailesine ve milletine hayırlı bir evlat olmalarını istiyoruz. Hoşça kalın , Sevgiyle kalın.https://www.facebook.com/100009906368435/videos/1423354891338043

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.