Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 24°C




















Yarasa kız baskını: 115 kişi gözaltına alındı

Bir çetenin ‘yarasa kız’ adını verdikleri kadınları kullanarak erkekleri cinsel ilişki vaadiyle ev, otel veya pansiyonlara getirdiği, ardından da tehdit ve darp yoluyla gasp ettiği ortaya çıktı. Yaklaşık 300 polisin katılımıyla 3 ilde 121 adrese baskın düzenlenerek gasp çetesi çökertildi.

Yarasa kız baskını: 115 kişi gözaltına alındı
28 Mart 2021 10:29
205
A+
A-

ANKARA polisi, kadınların cinsel ilişkiye girme vaadiyle tuzağa düşürdüğü erkekleri tehdit ederek gasp eden çeteyi takibe aldı. Polisin 6 ay boyunca sürdürdüğü takip sonucu çete üyelerinin, kendi aralarında ‘yarasa kız’ adını verdikleri kadınları, erkekleri tuzağa düşürmek için kullandığı belirlendi. Kadınların, özellikle sosyal medyada tanıştıkları erkeklerle cinsel ilişkiye girme vaadiyle günübirlik ev, otel ve pansiyon gibi konaklama yerlerinde buluştuğu, daha sonra aynı adrese gelen çete üyelerinin tuzağa düşen erkekleri silah zoru ile tehdit ve darp ederek paralarını gasp ettiği tespit edildi. Nakit parası olmayanların ise kredi kartlarından tahsilat yapıldığı saptandı.

3 İLDE OPERASYON

Polisin yaptığı araştırmalar sonunda kimlikleri ve adresleri belirlenen 158 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Yaklaşık 300 polisin katılımı ile Ankara merkezli Iğdır ve Antalya’da belirlenen 121 adrese dün şafak vakti eşzamanlı operasyon düzenlendi. Baskınlarda aralarında ‘yarasa kız’ adı verilen kadınların da bulunduğu 115 kişi gözaltına alındı. Kelepçelenerek gözaltına alınan şüpheliler, Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Iğdır ve Antalya’da gözaltına alınan şüpheliler de Ankara’ya gönderildi. Aramalarda çok sayıda kesici delici alet ile cep telefonları ele geçirildi. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

 

Kripto Para Piyasaları için Bigpara

Kripto Para Piyasaları için Bigpara

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.