Dolar 32,4932
Euro 34,9317
Altın 2.431,38
BİST 9.789,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 24°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
24°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Müdür Şükür Köse, Hayırsever Velileri Plaketle Ödüllendirdi

Müdür Şükür Köse, Hayırsever Velileri Plaketle Ödüllendirdi
23 Mart 2021 11:31
697
A+
A-

Önce sınıflarında tabletsiz öğrenci bırakmadılar ardından tüm öğrenciler için seferber oldular.

Ortahisar Ali Kemal Aktürk İlkokulu’nda, hayırsever veliler Esra Ertem, Bahar Terzi, Songül Uçankam önce sınıflarındaki öğrencilerin tablet ihtiyacını karşıladılar ardından tüm öğrencilerin tablet ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldular.

Müdür Şükür Köse, “Bu sosyal sorumluluk projelerine destek veren hayırsever velilerimiz Esra Ertem, Bahar Terzi, Songül Uçankam hanımefendileri tebrik ediyorum. Bu güzel davranışlarınıdan dolayı kendilerini plaket ve teşekkür belegesi ile taltif etmek istedik. Tekrar kendilerine şükranlarımı sunuyorum. “dedi.

Plaket ve teşekkür belegeleri ile ödüllendirilen veliler, mutlu olduklarını belirterek “Böyle bir şey aklımızdan hç geçmedi. Bu bizim çalışma azmimizi, şevk ve heyecanımızı kat kat ardırdı. Müdürümüz Sayın Şükür Köse’ye bu nazik davranışından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz”şeklinde konuştular.

Okul Müdürü Ayhan Bal, Müdür Şükür Köse’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.