Dolar 32,5548
Euro 34,8424
Altın 2.428,50
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 28°C
Az Bulutlu
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C




















Ruh Eşimizi Hayatımıza Nasıl Çekeriz?

Çoğumuz, gerçekten ruh eşimizin olup olmadığını düşünür durur ve sonunda da umutsuzca bekleyişimize bir son veririz. Peki gerçekten ruh eşiniz bir yerlerde sizi bekliyor olabilir mi? Ruh eşimizi hayatımıza nasıl çekebileceğimizi Teta Terapi Eğitmeni Yeşim Kuzu, Derya Baykal’la Gülümse’de anlatıyor.

16 Mart 2021 01:26
3.192
A+
A-

“Hayal tablosu hazırlayın”

Teta Terapi Eğitmeni Yeşim Kuzu, Ruh eşimizi ilişkide kendimiz çekmemizin mümkün olduğunu söylüyor. Bunu, kendisinin de uyguladığı ilginç bir yöntem olan ‘hayal tablosu’ hazırlayarak başarabilmenin mümkün olduğuna inanıyor. Tabii öncelikle sizin de inanmanız ve içten dileklerinizle bunu gerçekleştirmeniz gerekiyor.  

Hayal tablosu için, öncelikle dileklerinizi sıralayacağınız geniş bir kartona ihtiyacınız var.  Kartona, hayatınızla ilgili tüm beklentilerinizi yazabilir, ayrıca çizimlerini de yapabilirsiniz. Görseller sizi her gün motive etmeye yarayacaktır. Evinizi, istediğiniz arabayı, nasıl bir eş istediğinizi, özelliklerini ve hatta kaç çocuğa sahip olmayı dilediğinizi de ekleyebilirsiniz.

Olumlu düşünceler yükleyin

Örneğin, “Bana çok değer veren bir eşim olsun, beni anlayabilsin, ev işlerinde bana yardımcı olsun” şeklinde, olumlu düşüncelerle olmasını istediklerinizi tasvir edebilirsiniz.

Yeşim Kuzu, nasıl bir eş istediğimizi yazdığımızda, beynimizin ona odaklandığını ve görsel hafızamızı çalıştırdığını önemle vurguluyor. Kuzu, aynı zamanda hazırladığımız kartonu yatak odamız gibi, en çok görebileceğimiz bir yere asmamız gerektiğini ekliyor. Bu şekilde her gün uyandığımızda bizi motive eder ve sizi böyle bir eş seçmeye hazırlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.