Dolar 32,5556
Euro 34,8951
Altın 2.430,18
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 28°C
Az Bulutlu
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C




















Günlük burç yorumu 17 Temmuz 2019

17 Temmuz günlük burç yorumları belli oldu. 17 Temmuz 2019 burç yorumları astroloji meraklılarının aklındaki soru işaretlerini giderdi.

12 Mart 2021 11:53
1.335
A+
A-

Bugün burcunuz sizin için neler söylüyor? 17 Temmuz 2019 Çarşamba gününün burç yorumlarını, “Yüksek Topuklar” ekibi sizler için hazırladı. Astroloji ile ilgilenenlere bilgi veren yazımızda, hangi burcu neler bekliyor öğrenebilirsiniz.

Günlük burç yorumları 17 Temmuz 2019

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, bugün parayla ilgili kaygılarınız artabilir. İyi durumda olsanız da, birikiminizin yeterli olmadığını düşünebilir, kendinizi güvensiz olabilirsiniz. Duruma objektif olarak bakmaya çalışın. Muhtemelen gördüklerinizle rahatlayacaksınız. Başkalarının talepleri sizi normalden daha çok rahatsız edebilir. Gerginliği azaltmanın en iyi yolu, çalışmak ya da yürüyüşe çıkmaktır.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, bugün her zamankinden daha fazla yalnızlık istiyorsunuz. Bir davete katılmayı veya arkadaşlarınızla bir araya gelmeyi taahhüt etmiş olsanız da, bu fikir rahatsız edici gelebilir. Bazı görevlerde veya projelerde çalışmayı tercih edebilir ya da bir antrenmana gidip içinizdeki gerilimi serbest bırakmak isteyebilirsiniz. İkinci fikir sizin için daha iyi. Egzersiz yapıp rahatlarsanız daha sonra dışarı çıkmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, normalde rahat ve sosyal bir kişi olsanız da, bugün yalnız olmayı tercih edebilirsiniz. İşle ilgili endişelerden dolayı stresli olabilirsiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız olabilir, ancak bazı gerginliklerin üstesinden gelmek, endorfin salgılamak ve tekrar kendiniz gibi hissetmenize yardımcı olmak için yürüyüş yapmayı düşünebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, yalnızlıktan hoşlanıyorsunuz. Arkadaşlarınız bugün sizi bir yerlere davet edebilir ama teklifi kabul etmek istemeyebilirsiniz. Hatta kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projeye odaklanmak ve çalışmak için harika bir gün. Konsantrasyonunuz iyi, fiziksel aktiviteler de stresinizi azaltmanıza yardımcı olacaktır.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, bugün havada bir gerginlik olabilir. Aile üyeleri, tanımlayamadıkları sorunlarla meşgul gibi görünebilir. Onları neşelendirmeye çalışabilirsiniz, ama çabalarınız muhtemelen işe yaramayacak. Cevap vermezlerse sinirlenmeyin. Koşun, egzersiz veya meditasyon yapın, stresten kurtulun!

Melek Tarotu

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, bugün gizemli telefonlar alabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar size nazaran daha az iletişimsel görünebilir. Her zamankinden biraz daha gergin hissedeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu gerginlikten kurtulmak için yürüyüşe çıkabilir, egzersiz yapabilirsiniz. Bir şeyler yazmayı düşünüyorsanız, bugün başlamanız gereken gündür.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler,  bugün para konularında karışıklık ortaya çıkabilir. Geçmiş işlemlere ışık tutmak için kayıtlarınızı kontrol etmeniz gerekebilir. Endişelenmeyin, gerçekleri belirledikten sonra her şeyin yolunda olduğunu göreceksiniz. Bu gece bazı yoğun hayallere kapılabilirsiniz. Onları bir yere yazın. Çünkü daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz. Ayrıca gelecekteki projelere ilham da verebilirler.

AKREP BURCU

Sevgili Yaylar, bugün biraz gergin hissedebilirsiniz ve muhtemelen nedenini anlayamayacaksınız. Nedeni gezegenler olabilir. Çevrenizdeki insanlarla da ilişkileriniz biraz gergin olabilir, nasıl hissettiğiniz konusunda biraz iletişim kurmanız gerekecek. Hızlı bir yürüyüşle veya spor salonunda egzersiz yaparak gerginlikten kurtulmaya çalışın.

YAY BURCU

Sevgili Yaylar, bugün biraz gergin hissedebilirsiniz ve muhtemelen nedenini anlayamayacaksınız. Nedeni gezegenler olabilir. Çevrenizdeki insanlarla da ilişkileriniz biraz gergin olabilir, nasıl hissettiğiniz konusunda biraz iletişim kurmanız gerekecek. Hızlı bir yürüyüşle veya spor salonunda egzersiz yaparak gerginlikten kurtulmaya çalışın.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, arkadaşlarınız onlarla dışarı çıkmanızı istiyor ancak siz sosyalleşmek istemeyeceksiniz. Sabrınız biraz zayıflamış olabilir ve normalde sizi rahatsız etmeyecek olaylardan rahatsız olabilirsiniz. Grup etkinlikleri veya partiler için iyi bir gün değil. İyi bir egzersiz yapıp dinlenmek sizin için en iyisi olacaktır. Daha sonra kendini daha iyi hissedebilirsiniz.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, bugün havada gerginlik hakim. Bir noktada dikkatin merkezi olabilirsiniz. Normalde sakıncası yoktur, ancak bugün sizi sinirlendirebilir. Herkes size baktığında ve bir şey söylemenizi beklediğinde, söyleyin ve kurtulun. Havanızda değilsiniz. İlginizi çeken konular hakkında kitaplar okuyabilirsiniz. Bu stresinizi hafifletecektir.

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, motivasyon birçok biçimde olabilir. Bugün sizi motive edecek bir şey bulamayabilirsiniz. En iyisi düşüncelerinizle baş başa kalmak. Güzel bir kitapla veya açık havada yürüyüşle rahatlayabilirsiniz. Gerginlikten kurtulmanın yollarını deneyerek yarın çevrenizdeki insanlara karşı daha düşünceli ve pozitif olabilirsiniz.

17.07.2019 burç yorumları ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi, aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle ve okurlarla paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.