Dolar 32,5604
Euro 34,9941
Altın 2.423,19
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 23°C
Az Bulutlu
Trabzon
23°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C




















Düğün sezonu için elbiseleriniz hazır mı?

Düğün sezonu için elbiseleriniz hazır mı?;Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonu açıldı. Sevdiklerinin düğününde hem şık olmak hem de dikkatleri üzerine çekmek isteyenlerin ise “Ne

Düğün sezonu için elbiseleriniz hazır mı?
11 Mart 2021 01:04
877
A+
A-

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonu açıldı. Sevdiklerinin düğününde hem şık olmak hem de dikkatleri üzerine çekmek isteyenlerin ise “Ne giyeceğim?” telaşı başladı. Düğünlerde şıklığıyla göz doldurma hayali kuranlar için Morhipo MAG ekibi sezonun trendlerini sıralıyor. 

Yaz aylarının gelişiyle peş peşe düğün organizasyonları başladı. Bu dönemde en az gelin ve damat kadar heyecanlı olan davetliler için ise en kritik konulardan biri doğru elbiseyi seçmek oluyor. Doğru elbise seçiminde, düğünün gerçekleşeceği mekan oldukça belirleyici bir rol oynuyor. Kır düğününden plaj düğününe, şık bir otel salonundan manzaralı bir terasa kadar pek çok farklı mekanda düğün yapılıyor. Peki mekana göre elbise seçiminde nelere dikkat edilmeli?

Yazın favorisi pastel tonlar

Yaz düğünlerinin favori mekanları arasında plajlar geliyor. Bu sene ön planda olan pastel tonlarından seçeceğiniz bir elbiseyle plaj düğünlerinde göz kamaştırabilirsiniz. Bu düğünlerde rahat hareket edebilmek için özellikle uçuşan elbiseleri tercih edebilir, doğal çiçekler ve tül aksesuarlar kullanarak da fark yaratabilirsiniz.

Romantikler için dantel elbiseler

Bir kır düğününe davetliyseniz, mekanın romantizmine uygun bu senenin trendi dantel elbiseleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca uçuşan elbiselerin yanı sıra romantikler için bu sene oldukça fazla mevcut olan çiçekli kumaşlar ve volanlı tasarımlar da bu düğünler için de biçilmiş kaftan!

Sade elbiseye dikkat çekici aksesuarlar

Davetli olduğunuz düğün İstanbul’da boğaz manzaralı terastaysa sade bir elbise modelini tercih ederek, onu dikkat çekici aksesuarlarla kombinleyebilirsiniz. Eğer şık bir otel düğününe gidecekseniz seçiminizi abiye elbiselerden yana kullanabilirsiniz. Unutmayın, bu sene tüllerin, dantellerin ve volanlı modellerin revaçta olduğu bir sene.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.