Dolar 32,3828
Euro 35,0363
Altın 2.326,77
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 20°C




















Müge Anlı’da stüdyo buz kesti… Kızın cesedini kurye ile babasına göndermiş

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Mervenur Polat ölü olarak bulundu. Olayların odağındaki isim olan Cüneyt Akyol’un Mervenur Polat’ın cesedini paketleyip kurye ile babasının evine gönderdiği ortaya çıktı. Cesedin saklandığı apartmanın sakinlere ise yaşananlar karşısında dehşete düştü. Mervenur Polat’ın madde kullanımından ölmüş olabileceği şüpheleri üzerinde duruluyor.

Müge Anlı’da stüdyo buz kesti… Kızın cesedini kurye ile babasına göndermiş
8 Mart 2021 11:49
280
A+
A-

Annesine bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyledikten sonra bir daha haber alınamayan bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat’a ne olduğu Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyordu. Mervenur Polat  4 ay sonra ölü olarak bulundu. Kayıp şüpheli Cüneyt Akyol gözaltına alındı. Ürpertici bir cinayete kurban giden Mervenur Polat’ın cesedi Cüneyt Akyol’un babasının evinde bulundu. 

Evin çatısında bulundu

 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek 19 Ekim 2020’de evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan bir çocuk annesi Mervenur Polat’ın bulunması için çalışma başlattı.

Ekiplerin çalışması sonucu genç kadının cesedi, Muratpaşa ilçesindeki evin çatısında bulundu.

Polat’ın cesedi, incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ekiplerce 5 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan C.A’nın ifadesinde cinayet suçlamasını kabul etmediği, Polat’ın uyuşturucu nedeniyle öldüğünü öne sürdüğü öğrenildi.
C.A’nın, genç kadın ölünce koktuğu için polise haber vermediğini ve cesedini babasının evinin çatısına götürdüğünü anlattığı kaydedildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.