Dolar 32,5884
Euro 34,8559
Altın 2.505,24
BİST 9.679,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 25°C




















“BU KADAR ACIYA CAN MI DAYANIR ?”

Köşe Yazarı , 2019 seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, Sivil Toplum Lideri, Siyasetçi ,İşletmeci, Satış Pazarlama uzmanı, Yaklaşık 50 farklı alanda eğitim ve sertifika sahibi,Eğitimci, Danışman, Genel Müdür, CEO
7 Mart 2021 00:00
1.313
A+
A-

Yazıma nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Aslında yazmak ve kelimeleri arka arka sıralayıp şiir gibi konuşma meziyeti şahsıma Yüce Allah (CC) tarafından bahşedilmiş. Lakin, bazen boğazım düğümleniyor, bülbül gibi şakıyan,cümleleri arka arka sıralayıp methiyeler yazan bendeniz,an geliyor hiçbir şey yazamıyor ve hiçbir şey konuşamıyorum.
Bazen o kadar çok acı ve üzüntüye dalıyorum ki,ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Gerçi sessiz sessiz ağlıyorum. Ama, bu ağlamak acılarımızı dindirmeye yetmiyor.
Nasıl ağlamayım ki?…
Başımızdan bir türlü felaket eksik olmuyor ki? Bir yandan terör, bir yandan deprem, bir yandan sel baskınları, bir yandan FETÖ örgütü,bir yandan dış güçler, bir yandan uçak kazası derken felâketler bir bir ardına peşin sıra üzerimize üzerimize geliyor. Felâketler Ne duruyor,ne de bitiyor…
Her gün bir felâketle uyanıp,bir başka felâketle uyuyoruz. Tabi ki buna uyumak,yada uyanmak denirse. Ama, hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor ve bir ömürde devam edecektir.
Geçen gün meydana gelen feci kaza canımızı fena yaktı. Derin acılar bıraktı.Ocaklarımıza ateş düştü. Bingöl’den Tatvan’a gitmek üzere bugün saat 13.55’te kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na ait Cougar tipi bir helikopter düştü. Kazada 9 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı.Mehmetçiklerimize rahmet diliyorum inşallah. Yaralı Mehmetçiklerimizede acil şifalar diliyorum inşallah.
Ailelerine sabırlar diliyorum.
Acılarla yaşamak zorundayız. Her şey takdiri ilahi. Sabredecedeğiz,bağrımıza taş basacağız.Ama,ülkemize sahip çıkmak adına asla pes etmeyeceğiz. Gerekirse bizlerde ülkemiz için cephede savaşacağız. Bu ülke hepimizin. Bu topraklarda milyonlarca şehit kanı var. Bayrağımızın rengi şehit kanlarıyla sulanmış olup, bu vatan uğruna ne ocaklar sönmüştür.
Atalarımızın bizlere emanet ettiği bu kutsal topraklara sahip çıkmak gibi sorumluluklarımız var.Hatta ve hatta sonunda ölüm bile olsa.
Her karış toprağı kanla sulanmış bu vatanın,göklerde hür olarak dalgalanan bayrağımızın ve uğruna canımızı feda ettiğimiz, Türkiye’nin bir ömür özgürce yaşaması için,şahsım olarak canımızı feda etmeye hazırız.
Yüce Allah (CC) ülkemizin ve yardımcısı olsun inşallah.
Hayırlı pazarlar diliyorum.
Saygılarımla!!!
Ayhan Yalçın

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.