Dolar 32,4707
Euro 34,5512
Altın 2.472,87
BİST 9.563,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 25°C
Açık
Trabzon
25°C
Açık
Çar 25°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Hangi burç nasıl tahrik olur?

Astrolog Neşe burçların zevk noktaları ve hangi burç nasıl tahrik olur hakkında bilgi veriyor. Hemen öğrenebilirsiniz.

Hangi burç nasıl tahrik olur?
2 Mart 2021 09:57
786
A+
A-

Astrolojinin rehberlik gücü, özel hayatınızı renklendiriyor! Burçların zevk noktalarını ve nasıl tahrik olduğunu Astrolog Neşe anlatıyor. Onunla keyifli saatler paylaşmak için biraz daha yakından tanımalısınız.

Burçların zevk noktaları

Hoşlandığınız kişinin burcunu okuyup ona dair küçük tatlı sırları öğrenebilirsiniz. Merak etmeyin, bu çabalarınızın karşılığını aşkta mutlaka alacaksınız. Hadi o zaman, hemen başlayalım!

1. Koç burcu

Romantizm ve özel hayat

Gerçek şu ki Koç burçları için sevişmek çok önemlidir. Özellikle boyun bölgesinden tahrik olur. Sevişmeyi başlatmak için iyi bir nokta atışı yapabilirsiniz.

2. Boğa burcu

Burçlar nelerden hoşlanır

Masaj yaparak Boğa burcunu baştan çıkarabilirsiniz. Çünkü, dokunulmaya ve yatakta tutkuya bayılır! En etkili zevk noktası ise dudaklarıdır. Dokunabilir veya öpebilirsiniz.

3. İkizler burcu

İkizler burcu nasıl tahrik olur

Yatakta onu şaşırtmak ve tahrik etmek istiyorsanız, kulağına eğilip kısık sesle konuşun. Neden mi? İkizler burcunun zevk noktası, kulak bölgesidir.

4. Yengeç burcu

Burçlara özel gizli sırlar

Eğer, Yengeç burcunu tahrik etmek istiyorsanız hafifçe sırtına dokunabilirsiniz. Ayrıca, boyunlarından çok etkilenirler.

5. Aslan burcu

Burçların yatak sırları

Masajdan hoşlanan bir başka burç daha var: Aslan! Ama özellikle bacaklarına dokunulmasından çok hoşlanırlar. Hafifçe yukarı doğru ilerleyebilirsiniz, bu Aslan burcu kişiyi aşırı derecede tahrik eder.

6. Başak burcu

Başak burcu kadını zevk noktaları

Kadın veya erkek fark etmez, Başak burcu için el teması çok önemlidir. Önsevişmeyi başlatmak için mutlaka ellerine dokunun.

7. Terazi burcu

Terazi burcunun tahrik oldukları

Onların zevk noktaları, boyunlarıdır. Terazi burcu küçük dokunuşlar ve öpüşlerden hoşlanırlar. Sıcacık ellerinizle ona dokunabilirsiniz.

8. Akrep burcu

Burçların içinde en tutkulusu Akrep

Şimdi! Akrep burcu ve cinsellik dediğimizde akan sular duruyor! Zodyak’ta sevişmeyi temsil ediyor. Neredeyse, tahrik olmadığı bölgesi yok. Fakat özellikle oral seksin müptelasıdır.

9. Yay burcu

Yay burçlarının da özel bölgeleri vardır

Bacak içleri ve göğüsleri, kadın veya erkek fark etmez Yay burcu için tahrik edicidir. Yavaş yavaş dokunup öpebilirsiniz.

10. Oğlak burcu

Tamamen yakınlıktan hoşnut olur

Yavaşlık ve uzunluk onları tahrik eder. Çünkü Oğlak burcu tadını çıkarmayı sever. Tüm vücuduna dokunabilirsiniz.

11. Kova burcu

Ona dokunup öpebilirsiniz

Kasık bölgesi onun için çok hassastır. Dokunulmaktan veya öpülmekten çok hoşlanır. Eğer, bir Kova burcu ile beraberseniz, bu bölgeyi es geçmeyin!

12. Balık burcu

Biraz fetişizm olabilir.

Ayaklara dikkat eden balık burçları için en çok zevk veren bölgeler arasında ayaklarda bulunur. Ayak masajı bir balığı baştan çıkarmaya yetecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.