Dolar 32,4809
Euro 34,9665
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 23°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 18°C




















Başak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?

Astolog Neşe, Başak burcu erkeği nasıl kadınlar hoşlanır bilgi veriyor. Başak erkeğinin özelliklerini ve kadınlara bakışını anlatıyor.

Başak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?
2 Mart 2021 09:57
1.373
A+
A-

Başak burcu erkeği özelliklerini Astrolog Neşe anlatıyor. Eğer, siz Başak burcu erkeğini etkilemek ve onu kendinize doğru çekmek istiyorsanız; en doğru bilgiler için özel haberimizi okuyabilirsiniz. Bu sayede, hoşlandığınız kişinin sevdiği noktaları öğrenip oyunu kuralına göre oynayabilirsiniz.

Astrolojinin rehberlik gücünden faydalanıp hoşlandığınız erkeğin ilgisini canlı tutabilir, flörtü ciddiye ilişkiye dönüştürebilirsiniz. Öyleyse hemen, Başak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır hemen anlatsın!

1. Başak erkeği çalışkan kadınlardan hoşlanır

Başak burcu erkeği için çalışkanlık önemlidir

Başak burcu erkeği, kendisi kadar çalışkan, hayattan ne istediğini bilen, amacı olan kadından hoşlanır. Başak erkeği, bedeninizin her yerini dikkatle inceler ama sadece bununla kalmaz, zekânızı da sorgular! Eğer ölçüyü ayarlayamazsa; gözlem yapa yapa var olan güzel bir şeyi yok edebilir ki buna aşk da dahildir.

2. Başak erkeği takdir edilmek ister

Sözlerinizle onu takdir etmeye çalışın

Gelecek yılları şimdiden planlayan, çok çalışan Başak erkeği, bu özelliğini ilişkisini de yansıtır. Sorumluluklarını planlar, ilişkisi için çalışır ve özen gösterir.

Başak burcu erkeği size mükemmel gelebilir ve buna alışabilirsiniz ama unutmanız gereken bir nokta var: takdir etmek! İçinizden gelerek yaptıklarını takdir edin ve egosunu okşayarak, ona saygı duyduğunu gösterin. İş, hayat, gelecek konularında korkuları varsa anlayışlı olun ve onun iyimser yanını güçlendirmeye çalışın.

3. Gerçekten temiz ve titiz kadınları sever

Temizlik ve kişisel bakıma özen gösterin

Başak burcu erkeğini kadından soğutan en temel özellik; kadının temiz olmaması! Başak erkeği titizliğe önem verir demiştik; bu özelliği vücudunuzda ve evinizde de arar. Bu sebeple bir başak erkeğini etkilemek istiyorsanız; vücudunuz ve eviniz her zaman temiz olmalı, erkeğinizin karşısına pırıl pırıl çıkmalısınız. Buna, istenmeyen tüyleriniz de dahildir!

Başak erkeği, kendi vücudu konusunda şanslıdır. Biraz egzersizle destekleyerek her zaman genç ve diri bir vücuda sahip kalabilir. Çoğunlukla oldukları yaşlarından genç gösterirler ve ilgi çekecek kadar güzel vücutları vardır. Bu arada söylemeden geçmeyelim: başak erkeğinden eleştiri almak istemiyorsanız; siz de vücudunuzun güzelliğini korumalı, spor yapmalısınız.

4. Başak burcu erkeğinin olumsuz tarafı var

Eleştirilere hazırlıklı olmalısınız

Temelde iyi niyetli olan Başak burcu erkeği, son derece eleştirel bir yapıya sahiptir. Karar vermeniz gereken nokta da budur: başak erkeğiyle birlikte olup sürekli eleştirilmeye razı mısınız? Anlaşılan o ki, Başak burcu erkeği sabırlı kadınlardan hoşlanır. Ama siz bu kadar sabırlı olmaya değer görüyor musunuz? Önemli olan budur.

5. Başak erkeği cinsellikte neler sever?

Siyah renkle Başak erkeğini etkileyebilirsiniz.

Başak burcu erkeğini, siyah dantel iç çamaşırlarınızla etkileyebilirsiniz. Bu arada ek bilgi verelim: İkizler ve Başak burcu Merkür hükmeder ve bu sebeple ortak noktaları çoktur. Yani, siz İkizler burcunda bir kadınsanız; başak burcu erkeğine aşıksanız; yüksek ihtimalle özel hayatınızda benzer istekleriniz vardır ve birlikte olmaktan zevk alıyorsunuzdur.

6. Yavaş yavaş ilgisini gösterir korkmayın

Sabırla size ısınmasını bekleyin

Başak burcu erkeği size bazen durgun bir su gibi görünebilir ama bu sizi yanıltmasın: o durgun suyun altında müthiş bir akıntı vardır! Üstünüze fazla gelmiyor, size ilgi göstermiyorsa; endişelenmeyin çünkü başak burcu erkeği o sırada zihninde sizinle çılgınca sevişiyordur. Bir dokunuşuyla sizi açar ve içinizdeki o seksi kadını keşfetmenizi sağlar ki buna siz bile inanamazsınız!

7. Geceleri Başak erkeğini baştan çıkarabilirsiniz

Başak erkeğinin ilgisini geceleri çekebilirsiniz

Başak erkeği sakin görünür ama öyle değildir demiştik ya; onu çıldırtmak için gece yarısını bekleyin! Gerçek bir kurt adama dönüşebilir ve size hayatınızın en muhteşem sekslerini yaşatabilir. Tabii önce onu biraz ateşlemeniz gerekiyor.

8. Başak burcu erkeği cinsellikte nasıldır?

Özel hayatınızda mutluluk vaat edin

En büyük fantazilerinden biri kendinden geçmiş bir şekilde sevişmektir. Sevişme sırasında argo ya da küfürlü konuşmayı sever; utanmayın! Ona karşılık verin ve argo sözlerle onu ne kadar istediğinizi söyleyin: ateşini körükleyeceksiniz!

Size hiç ummadığınız bir sır verelim: başak erkeği, kadınının kölesi olmak ister. Ondan beklentilerinizi açıkça söyleyin ve yapması için emredin! Mesela poposuna sert bir şekilde vurmanız, ona köle olduğunu hatırlatır. Size ne yapmasını istiyorsanız; ona sert bir ses tonuyla emredin: her söylediğinizi bayılarak yapacaktır. Saçımı çek, kalçalarıma vur, daha sert ol, yavaşla gibi…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.