Dolar 32,3520
Euro 35,1292
Altın 2.301,73
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















Aslan burcu erkeği cinsellik sırları

Astrolog Neşe, Aslan burcu erkeği cinsellik sırlarını anlatıyor. Ayrıca, Aslan burcu erkeği aşk hayatı ve özelliklerini paylaşıyor.

Aslan burcu erkeği cinsellik sırları
2 Mart 2021 09:56
785
A+
A-

Astrolog Neşe, Aslan burcu erkeği cinsellik sırlarını açıklıyor. Onu daha yakından tanımak ve etkilemek için harika tüyolar öğreneceksiniz. Özellikle, onu baştan çıkarak kıyafet önerileri ve egosunu okşayacak yöntemleri anlatıyor.


Aslan burcu erkeği özellikleri, hoşlandığı kadınlar, aşk ve cinselliğe bakışı hakkında en güzel bilgiler için özel haberimizi okuyabilirsiniz.

1. Aslan burcu erkeği aşk hayatı renklidir

Sizi hediyelerle şımartabilir

Romantik ve cömert bir deneyime hazır olun. Çünkü, sizi hediyeler sunar ve birbirinden güzel sözlerle havalara uçurur. Aslan burcu erkeği aşkta son derece büyüleyicidir. Ama önemli bir şartı vardır: Sizin için yaptığı her şeyi takdir etmelisiniz.

2. Onda her zaman daha fazlası vardır

Aslan erkeğine hayranlık duymalısınız

Gösteriş ve büyüklük, Aslan burcu için önemlidir. Bunu, sizinle yaşadığı ilişkiye mutlaka yansıtır. Örneğin, siz en sevdiğiniz çiçeğin gül olduğunu dile getirin. O size gül bahçesi sunmak için elinden geleni yapacaktır.

3. Aslan erkeği hayranlık ve iltifattan hoşlanır

Güzel sözlerle onu kendinize bağlayın

Onu elinizde tutmak ve ilgisini canlandırmak için mutlaka iltifat etmelisiniz. Onaylanmak herkes için önemli gibi görünse de Aslan burcu erkeği için bu tam bir kuraldır. Eğer, ona olan hayranlığınızı belli etmezseniz; başka kadınlara doğru sefere çıkabilir. Aynı durum, Aslan burcu erkeği cinsellik hayatı için de geçerlidir.

4. Egosunu okşamalı ve özel hissettirmelisiniz

Aslan burcu erkeği takdir edilmelidir

Ama, Aslan burcu erkeğini iyi anlar ve egosunu okşarsanız, onun görkemli güneşinin sıcaklığında keyif yaparsınız. Aslanın doğası cömert, sevecen, esprili, romantik ve sadıktır. Karşı konulmaz karizmasıyla bu erkek, koskoca hayaller peşinde koşan bir hayalcidir. Dahası, inanılmaz bir enerjisi ve yaratıcılığı olduğu için bu hayallerini gerçekleştirme ihtimali çok yüksektir.

5. Cinsellik onunla unutulmaz bir deneyimdir

Renkli dünyasını keşfetmeye hazır olun

Aslan burcu erkeği cinsellik ve aşk sunduğu kadın için unutulmaz bir deneyim olacaktır. Aslan burcuna güneş hükmeder, sembolü görkemli ve mağrur aslandır. Ancak bu mağrur kelimesini sakın unutmayın, çünkü çok önemlidir. Kötüye kullanırsanız tıpkı sembolü gibi yelesini silkeler, tüm heybetiyle doğrulur, size haşmetli bir bakış atar ve gider. Sonra da kendi başına özel bir yerde yaralarını iyileştirmeye çalışır çünkü size acısını göstereceğine ölmeyi yeğler.

6. Dozunda kıskançlık onu tahrik edebilir

Aslan erkeği kıskançlık etkileyebilir

Fazla gürültü çıkarmadığınız takdirde kıskançlık onu tahrik eder. Evet, sizin kıskançlığınızdan söz ediyorum. Egonuz iyice sağlıklıysa eğer, arkanıza yaslanın ve bütün o aç kadınların ne kadar zevk sahibi bir kadın olduğunuzu doğrulamalarının keyifini çıkarın. Aslan erkeği de büyük olasılıkla bu flörtleri karşılıksız bırakmayacaktır.

7. Aslan burcu erkeği ihtişamı sever

Her şeyin büyüğünü sever

Parlak kırmızından koyu altın rengine kadar tüm tonlar, Aslan erkeğini etkiler. Yatak odanızda altın rengi mumlar kullanmak, cinsel hayatınızın ateşini harlayacaktır. Eğer, sevdiğiniz bu erkeğe bir hediye alacaksanız mutlaka pahalı bir saat, kalem, yüzük veya bileklik almalısınız. Rengi elbette, ihtişamı seven Aslan erkeği için altın rengi olmalıdır.

8. Dans ederek Aslan erkeğini baştan çıkarın

Aslan burcu erkeğini baştan çıkabilirsiniz

Aslan erkeğini rayından çıkarmak istiyorsanız, iyi dans etmeyi öğrenmelisiniz. Teşhirden tahrik olan bu adam karşısında dans edin, parça parça üstünüzdekileri çıkarın ama sakın acele etmeyin. O sizi bir an önce soyup yatağa atmak isteyebilir ama ona direnin ve hemen yapmasına izin vermeyin. Bu uzun bekleyişin sonunda önüne geçip eğilin ve son kalan küçücük parçayı çıkarmasını isteyin. Sonrasını tahmin ediyorsunuz!

9. Fantazilerden ve gösterişten çok hoşlanır

İç dünyanızı onunla paylaşabilirsiniz

Aslan erkeğini cinsel yönden memnun etmek istiyorsanız, özel tüyolarımı mutlaka değerlendirmelisiniz. Aslanın fantezilerini paylaşmalısınız. Aslan erkeğinde teşhirlik ve kendini gösterme arzusu vardır. Ayna karşısında sevişmeyi önerin.

10. Cinsellikte uç kıyafetlerden etkilenir

Aslan burcu erkeğiyle unutulmaz anlar yaşayın!

Kıyafet konusunda hayal gücünüzü olabildiğince yaramazlaştırabilirsiniz. Kıyafet dediysem artık sıradan hale gelen hizmetçi veya liseli kostümünden bahsetmiyorum. Akla gelebilecek en uçuk parçalardan bahsediyorum: File çoraplar, parlak bikiniler, ilginç tasarımlı tangalar… Sizde de biraz kendini gösterme eğilimi varsa, aşığınızın önünde salınıp yürüyün ve tüm güzelliğinizi ona sunun. Aslanın, sizin kendinizi tatmin etmenizi izlemekten büyük zevk alacağını hep aklınızda tutun. Evet, izlemek onun hoşuna gider!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.