Dolar 32,5442
Euro 34,8273
Altın 2.429,77
BİST 9.714,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 28°C
Az Bulutlu
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 18°C




















Bugün 28 Şubat. Bin Yıl Sürecek Denilen Baskı ve Zulüm Sürecini Milletimiz Ortaya Koyduğu İradeyle Yer İle Yeksan Eyledi.

Bugün 28 Şubat. Bin Yıl Sürecek Denilen Baskı ve Zulüm Sürecini Milletimiz Ortaya Koyduğu İradeyle Yer İle Yeksan Eyledi.
1 Mart 2021 11:01
2.755
A+
A-

Bugün 28 Şubat. Bin Yıl Sürecek Denilen Baskı ve Zulüm Sürecini Milletimiz Ortaya Koyduğu İradeyle Yer İle Yeksan Eyledi. Fakat Futbolun İçindeki 28 Şubat Zihniyetli Simalar Hala İş Başında… Bu Alçaklardan Kim Hesap Soracak?Türkiye’de Futbol, Trabzonspor’a karşı oynanan bir spordur.

Trabzonspor – kendi sahasında FENERBAHCE ye 0-1 yenildi, oyunun geneline baktığımızda FENERBAHCE daha üstün bir futbol oynadı, koşan ve pas yapan bir FENERBAHCE vardı bugün sahada oyunun ilk 25 dk sında kalemize baskı kurdular… Uğurcan müthiş kurtarışlar yaptı bugün….FENERBAHCE takımı bireysel olarak baktığımızda bizden kadro olarak… Daha zengin tecrübeli oyunculardan kurulu……. Şimdi bahane üretmiyelim… Oyun olarak üstünlük FENERBAHCE de idi…. Bizim 10 numaramız yok arkadaşlar… Şimdi oynanan oyun ortada.. Serkan…. Daha henüz genc ve tecrübesiz….sıradan maçlarda belki sırıtmaz oynadığı futbol… Fakat bireysel yetenekleri ve teknik kapasiteleri… Bizim futbolcularımızdan daha iyi… Onlar koştu biz baktık.. Pozisyon zenginliği onlarda ilk yarı Uğurcanın müthiş kurtarışlar olmasa devrede soyunma odasına 2 veya 3 sfır mağlüp gidebilirdik….. Bence maçın yıldızı UĞURCAN DI…. yediği golde hatası yoktu o bölgeden gelen şutlar beklenmeyen şutlardır….. EN İYİ kaleciler o bölgeden gelen ani ve sert şutlar yerler. Bu kadronun üst düzey bir takım karşısında bundan fazla yapacağı birşey yoktur… Yorumlarda bir kasket muhabbeti var yok kasketmi bugün neden takmamış kasket oynamıyor sahada… BIRAKIN bu kasket muhabbetini…. BU takımın 10 numarası yok… Sorletin yeri doldumu yok…. Bahanelere sığınmayalım… 4 clüğümüz garanti….. UEFA ya gidelim yeter bize…
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.