Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 24°C




















Akçaabat Söğütlü İlkokulu Müdürü Vefalı Okulum Kampanyasını Anlattı

1 Mart 2021 10:32
7.382
A+
A-

Çin’de başlayıp tüm dünyada yayılan ve etkisini gösteren  Corona virüs salgını ülkemizde de yalnızca sağlık değil ekonomik krize de neden olmaktadır.

Milyonlarca kişi hayatını kaybetti ve iş yerleri geçici ya da kısmi olarak kapatıldı.

Pandemi yüzünden vatandaşlar  sağlık sorunları yanında geçim derdiyle de başa çıkmaya başladılar.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yardım fonları ve kısa çalışma ödeneği devreye girsede, bu maddi destekler tam olarak talebi karşılayamıyor. Birçok aile kapanan iş yerleri nedeniyle işten çıkarılmış ve geçim sıkıntısı çekmeye devam ediyor.

Akçaabat Söğütlü İlkokulu müdürü Sn.İlhan SELÇUK,  pandemi sürecinde maddi yönden sıkıntı çeken ailelere destek olmak için okullarında bir yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Kampanyanın amacını şu sözlerle açıkladı:
“Vefalı Okulum Kampanyası; işsiz kalmış yada gelirleri ile ailesinin ihtiyaçlarını karşılayamayan,maddi yönden sıkıntı içinde olan okulumuz velileri ve çevremizde ulaşabildiğimiz öğrenci ailelerine destek olmak amacıyla başlatılmıştır.

Maddi yönden sıkıntı yaşayan ve dar gelirli aileri tespit ederek, onların mutfak ihtiyaçlarını karşılamayı ve aynı zamanda öğrencilerimiz olan çocuklarınında bu zor süreçte yüzlerini biraz olsun güldürebilmek için hediye paketi hazırlamayı hedefliyoruz.

Bunun için öğretmenlerimiz başta olmak üzere velilerimiz ve ulaşabildiğimiz hayırseverlerden aldığımız nakti bağış, yardım kolisi ya da alışveriş kartı benzeri   araçlar ile bu kampanyaya destek oluyoruz.”

Okul müdürü Selçuk ardından şunları ifade etti:
“Vefalı Okulum Kampanyası;  Söğütlü İlkokulu müdürü başkanlığında  öğretmen ve velilerinden oluşan bir komisyon tarafından yürütülmektedir ve ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından kampanyanın yürütülmesi onaylanmıştır.

2020 nisan ayında yaptığımız ilk kampanyamızda yaklaşık 50 velimize ulaşmış ihtiyaçlarının bir kısmını karşılamıştık.
Şimdiki hedefimiz de yine en az  50 aileye destek olmaktır.”

Akçaabat Söğütlü İlkokulu Sn.İlhan Selçuk başkanlığında yürütülen bu kampanyaya destek veren öğretmenlerimize, velilerimize ve hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.
Sn.Selçuk ve komisyonun diğer üyeleri, kampanyanın yürütülmesi için desteklerinizi bekliyor.

İlhan selçuk ( Söğütlü İlkokulu Müdürü)
İrtibat numarası: 0505 715 43 70
ahmetilhanselcuk@gmail.com

Detaylı bilgi için irtibat numarasından ve mail adresinden iletişime geçebilir bu anlamlı kampanyaya destek olabilirsiniz.
Unutmayalım ki;
Azdan çok olur ve bir elin nesi var ikisi elin sesi var…

Ayfer M.BULUT, 01.03.2021

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.