Dolar 32,5108
Euro 34,9455
Altın 2.433,58
BİST 9.795,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 24°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
24°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Yay burcu erkeği yıldıznamesi

Yay burcu erkeği özelliklerini öğrenmek istiyorsanız, yıldıznamesini hemen okuyabilirsiniz. Nelerden hoşlanır, Yay burcu erkeği hayatta nelere önem verir gibi konularda tüm detaylar Yay burcu erkeği yıldıznamesinde var!

27 Şubat 2021 14:04
322
Yay burcu erkeği yıldıznamesi

Yay burcu erkeği özelliklerini öğrenmek istiyorsanız, yıldıznamesini hemen okuyabilirsiniz. Nelerden hoşlanır, Yay burcu erkeği hayatta nelere önem verir gibi konularda tüm detaylar Yay burcu erkeği yıldıznamesinde var!

Yay erkeğinin genel özellikleri

Yıldızname kitabına göre yay burcu erkeğinin hakim, alim, devlet adamı veya esnaf meslek gruplarında iş yapacakları söylenir. Hür olmayı seven yay burcu erkeği, her şeyin iyi ve kötü tarafını görmeyi bilir. Temiz kalpli ve zeki olan yay burcu erkeği arkasından iş çevrilmesine izin vermez. Zarafet ve kibarlığa önem veren yay burcu erkeği oldukça kıskanç bir yapıya sahiptir. Aşk konusunda sadık ve ilişkilerinde vefalı olan yay burcu erkeği kolay kolay terk etmez. Yıldızname bakımı sonucu yay burcu erkeğinin kalça ve bacak rahatsızlıklarına dikkat etmesi gerektiği söylenir.

Yay burcu erkeğinin renkleri arasında siyah ve mavi renkleri vardır. Elmas ve yakut taşları da onlara uğur getirebilecektir. Yıldızname bakımı yay burcu erkeğinin şansının açık ve hayatlarının güzel geçeceğini söylemektedir. Her yaptığı işten hayır gören yay burcu erkeğinin kalbi oldukça temizdir. 30 yaşına kadar biriktirdiklerinin sonucunu 30 yaşından sonra görürler ve çok büyük bir servete sahip olurlar. Bu nedenle kimseye muhtaç olmadan yaşayacakları söylenir.

Yay erkeğinin iş hayatı

Genellikle hakim ve devlet işlerinde çalışma imkanı yakalayan yay burcu erkeğinin, yıldızname bakımı sonucu, doğum saatinin talihsiz bir saate denk gelmesi sonucu amele veya esnaf olacağı söylenir. Yay burcu yıldıznamesi, yay burcu erkeklerinin konuşmayı seven fakat dinlemeyi bilmeyen tipler olduklarını söyler. Yıldızname kitabı, yay burcu erkeğinin kendisini anlayan bir kadın bulmasıyla çok daha mutlu olacağını söyler.

Yıldızname kitabı yay burcu erkeğinin çok fazla düşmanı olacağını söyler ve düşmanları genel olarak sarışındır. Müdür, politikacı, avukat, imam ve devlet memuru gibi meslek gruplarında mutlu olan yay burcu erkeği er geç servete kavuşacaktır. Fazla iştahı açık olmayan yay burcu erkeğinin kilo problemi de fazla olmaz. Yıldızname bakımı yay burcu erkeğinin talihinin parlak olduğunu, giriştiği işlerde başı sıkışsa da işlerinde nail olacaklarını söylemektedir.

Melek Tarotu

Yay erkeğinin aile hayatı

Yıldızname kitabı yay burcu erkeğinin çocuklarının genel olarak erkek olacağı söylenir. Evlatlarının kendisinden önce ihtimali vardır. Genel olarak erkek kardeşleri olsa da birbirleriyle fazla geçinemezler. Yay burcu erkeğinin kardeşlerinin kendisine zarar getireceği ve düşmanlık göstereceği söylenir. Yıldızname bakımı sonucu yay burcu erkeğinin kardeşlerinden sonra öleceği söylenir. Anne babasına hayırlı evlat olan yay burcu erkeği anne ve babası tarafından çok sevilir. Ailesinden fazla miras kalmadığı için servetini kendisi büyütecektir.

Yıldızname bakımı, yay burcu erkeğinin başından 3 evlilik geçme ihtimali olduğunu göstermektedir. Yaşamı boyunca 6,10,20,30 ve 53 yaşlarını atlattıklarında 75 yaşına kadar yaşayabilecekleri söylenir. Yolculuk konusunda yıldızname kitabı çok seyahat etmelerinin iyi olmayacağını söylemektedir. Hayırlı günleri perşembedir, bu yüzden seyahate çıkacaklarsa Perşembe gününü tercih etmeleri gerekir.

Yay burcu erkeği yıldıznamesini okudunuz. Aşağıdaki konu başlıkları da ilginizi çekebilir:

Yay burcunun anlaştığı burçlar

Yay burcu erkeğinin özellikleri

Yay burcu ünlüleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.