Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 20°C




















Oğlak burcu kadını yıldıznamesi

Oğlak burcu kadını özelliklerini öğrenmek istiyorsanız, yıldıznamesini hemen okuyabilirsiniz. Nelerden hoşlanır, Oğlak burcu kadını hayatta nelere önem verir gibi konularda tüm detaylar Oğlak burcu kadını yıldıznamesinde var!

27 Şubat 2021 13:57
288
Oğlak burcu kadını yıldıznamesi

Oğlak burcu kadını özelliklerini öğrenmek istiyorsanız, yıldıznamesini hemen okuyabilirsiniz. Nelerden hoşlanır, Oğlak burcu kadını hayatta nelere önem verir gibi konularda tüm detaylar Oğlak burcu kadını yıldıznamesinde var!

Oğlak kadınının genel özellikleri

Oğlak kadınları temiz kalplidir, ancak sır saklayamazlar. İyilik yapmayı severler oğlak burcu kadınları, parasını malını mülkünü kaybetse de bir define, miras veya piyango gibi şeylerle kaybettiğinin fazlasını alarak, hayatının sonuna kadar iyi geçinebilir oğlak kadınları. İnsanlara değer verirler gittikleri yerlerde de bu değerin karşılığını alırlar Herkes onları sever herkes hizmet etmek ister. Ve en çok oğlak burcu kadınları ilgiyi erkeklerden görür. Erkekler oğlak bayanlarına hizmet etmekten mutluluk duyarlar.

Genellikle hastalıkları soğuktan ve rutubettendir. Müthiş ağrı yaparlar ve oğlak kadınları bundan çok zarar görür çok canları yanar. Ağır yağlı yemekler midesini çok çabuk bozabilir bu yüzden ağır yağlı yemeklerden kaçınmalıdır midesini bozacak yemeklerden yememelidirler. Ölüm tehlikesini 3 -10 -34- 40 lı yaşlarda yaşar, atlatırsa 77 yıl kadar yaşar.

En büyük düşmanları kadınlardır. Oğlak kadınlarını çekemez diğer gruplar. Esmer yüzlü orta boylu kadınlardan çekinmelidirler. En büyük düşmanları olabilir çok dikkat edilmelidir. Yıldızname bakımına göre oğlak burcu kadınları amaçlarının çoğuna erişir. Erişmek için çok caba harcar, bir şeyi istediği zaman onu almandan veya yapmadan vazgeçmez. Amaçlarına ulaşması onun için çok değerlidir ve bu değeri kaybetmemek isterler.

Oğlak kadınının aile hayatı

Oğlak kadınının yıldızname kitabına göre basından iki veya üç evlilik geçebilir. İlk eşinden vefat suretiyle ayrılabilir. İkinci ve üçüncü eşiyle güzel geçinebilir, hayatının sonuna kadar devam edebilir. Birçok talibi olsa da evlenemem ister. Evliliğe 25 yasında adım atmıştır.

Erkeklerden beyaz yüzlü olanlar iyidir. Genellikle kız olmak üzere 5 çocuğu olur bunlardan birçoğu ölür, erkek çocuğu faydalı olur oğlak kadınına.

Oğlak burcu kadınları erkek ve kız kardeşleriyle geçinemez ve pek hayır görmez. Annesi kendisini babasından daha çok sever. Babası annesinden önce vefat eder. Miras kalsa da, pek fayda görmez daha çok zararını görmekten korkar oğlak kadını. Bu yüzden pek miras kalmasını istemezler.

Yıldızname bakımı verilerine göre oğlak burcu kadınları toprak tabiatından dost seçmeli havai olanlardan uzak durmalıdır. Yani dost seçerken balık grubundan seçmelidir ve koç grubundan uzak durmalıdır. Çünkü koç grubu onların bir numaraları düşmanıdır tehlikeli olabilirler.

Melek Tarotu

Oğlak burcu kadını inatçıdır

Oğlak kadınlarının en zayıf noktası dar zihinli olmasıdır yanı farklı bakış açılarına sahip olmama ve inat olmasıdır. Birçok zararını görseler de vazgeçmedikleri bu huy bazen hayatlarını karartabilir.

En belirgin özelliği olan sadakatiyle insanların beğenisini toplamayı başaran oğlak kadını en büyük arzusu olan yöneticiliğe ulaşmak için çabalamaktan çekinmemiştir.

Beyaz ve mavi renkli elbiseler giymekten hoşlanan oğlak kadını, siyah inci ve yeşil taşlı yüzüklerden çok hoşlanır. Müzik konusunda tereddüt yaşamaz her türlü müziği dinler ve eğlenir. Onun için eğlence her yerdedir. Her şeyden zevk almayı bilecek kadar hayat doludur. Yolculuk yapmaktan hoşlanan oğlak burcu kadınları, kara yolculuğu yerine, deniz yolculuğunu tercih ederler. Bu yolculuklar iş içinde olsa, bu onun için eğlence sayılabilir. Oğlak burcu kadınları çok rüya görür. Ancak kalktıklarında hiç birini hatırlamazlar. Yine de yorumlamaya çalışabilirler.

Oğlak burcu kadını yıldıznamesini okudunuz. Aşağıdaki konu başlıkları da ilginizi çekebilir:

Oğlak burcunun anlaştığı burçlar

Oğlak kadınının şaşırtıcı özellikleri

Oğlak burcu ünlüleri kimlerdir?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.