Dolar 32,5187
Euro 34,9082
Altın 2.431,46
BİST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 24°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
24°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 17°C
Pts 17°C




















İstanbul’da trafik felç oldu!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında saat 21.00’de başlayacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde İstanbul’un bazı bölgelerinde trafik akışı yavaşladı. Trafik yoğunluğu saat 19.00 itibarıyla yüzde 74 olarak ölçüldü

İstanbul’da trafik felç oldu!
27 Şubat 2021 07:43
336
A+
A-

Türkiye genelinde saat 21.00’de başlayacak ve 1 Mart Pazartesi saat 05.00’te sona erecek kısıtlama öncesinde evlerine dönmek isteyen vatandaşlar, trafik akışının yanı sıra metrobüs ve otobüs duraklarında yoğunluk oluşturdu. Kentin ana arterlerinde araç yoğunluğu gözlendi.

AA’nın haberine göre, Anadolu Yakası’nda D-100 Karayolu’nun yanı sıra TEM Otoyolu’nun Ankara ve İstanbul istikametlerinde araç yoğunluğu oluşurken, Avrupa Yakası’nda ise Edirne istikametinde trafik görülüyor.

TEM Otoyolu’nda Gaziosmanpaşa’da başlayan trafik, İkitelli’ye kadar sürüyor. Ankara istikametine doğru Avcılar yönünden başlayan trafik ise Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü’nün girişine kadar devam ediyor.

YOL DURUMUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

D-100 Karayolu’nda İncirli’den Ankara istikametine doğru başlayan yoğunluk, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün girişine dek sürerken, Edirne istikametine doğru Mecidiyeköy’de başlayan trafik ise yer yer artarak Beylikdüzü’ne kadar devam ediyor. Avrasya Tüneli’nin Ankara istikametindeki girişinde de yoğunluk yaşanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Haritasına göre saat 19.00 itibarıyla kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 74 olarak ölçüldü.

Bu arada Beykoz’da kısıtlama öncesi gıda ihtiyaçlarını tamamlamak isteyen vatandaşlar market, manav, kuruyemişçi, fırın, semt ve balık tezgahlarında kısmen kalabalığa neden oldu.

Kavacık’ta her hafta kurulan semt pazarının da yoğun olduğu gözlenirken zabıta ekiplerince pazar girişinde ateş ölçümü yapıldı, maskesi olmayanlar alana alınmadı.

Ekipler, vatandaşları maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda anons yaparak uyardı.

24 SAATGÜNÜN ÖZETİ

24 saat

24 saat günün önemli haberleri ve gelişmeleri
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.