Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















Erkeklerin en sık yaptığı moda hataları

Erkeklerin yaptığı moda hataları pek konuşulmaz, değil mi? Bunun aksine, dergi sayfalarında kadınların daha iyi görünmesi ve kusurlarını kamufle etmesi için bir sürü tüyoyla karşılaşırız. Öyleyse biraz da erkeklerin kıyafet seçiminde yaptığı yanlışlar üzerinde duralım. İşte erkeklerin en sık yaptığı moda hataları…

Erkeklerin en sık yaptığı moda hataları
24 Şubat 2021 16:28
271
A+
A-

Rahatsız giysiler

Çoğu erkek, doğru kombini bulmak için kıyafetlerine yeterince zaman ayırmaz. Alışveriş yaparken genelde ne seçeceklerini bilmediklerinden strese girer ve mağazadan eline geçen kıyafeti çoğu zaman denemeden alıp çıkarlar. Hatta daha da kötüsü erkeklerin büyük bir kısmı, üzerine oturmamış ya da kumaş potluğu olan bir pantolonu ancak kız arkadaşı tarafından söylendiğinde fark eder.

Kırışıklıklar

Kıyafetlerini ütüsüz giyenlerin bir kısmı bunu ‘yaz stili’ olarak adlandırsa da, bunun kolaya kaçmak için akıllıca bir bahaneden başka bir şey olmadığını kabul edelim. Eğer dış görünüşünüze önem vermek istiyorsanız, kırışacak olsa bile giysilerinizi giymeden ütülemelisiniz. Aksi halde en pahalı kostümünüz bile özensiz görünmenize engel olamayabilir.

Erkeklerin en sık yaptığı moda hataları

Aksesuarlar ve ayakkabılar

Siyah ve kahverengiyi asla aynı kombinde kullanmayın. Eski bir kural olsa da, bu kural takım elbiselerde büyük rol oynar. Ayakkabı ve aksesuarlarınızın, takım elbisenizin rengiyle uyumsuzluğu ve kumaş koordinasyonun olmaması, erkek modasında yapılmaması gereken hataların başında yer alır.

Kahverengi ayakkabı tercih ediyorsanız, saat kayışınızın ve kemerinizin aynı kahverengi tonlarında olduğundan emin olun. Aynı durum siyah için de geçerli. Eğer tercihiniz siyah ayakkabıdan yanaysa, ona uygun bir kemer seçin ve kahverengi bir takım elbise giyerek bütün bir günü mahvetmeyin… Ve erkekler için kötü bir seçenek olan beyaz ayakkabılardan uzak durun!

Erkeklerin en sık yaptığı moda hataları

Uyumsuz kombinler

Erkeklerin yaptığı başka bir hata da birbiriyle uymayan aynı renk kombinasyonlarını seçmek. Açık bej ve soluk bir mavi… Her ikisi de ayrı ayrı harika renkler, ama birbirini tamamlamıyor. Ya da soluk siyah ve simsiyah, yeşilin tamamen farklı iki tonu… Hala benzer tonları aynı anda kullanarak uyumlu olduğunuzu düşünüyorsanız, bir farklı tonları denemeye çalışın. Değişimi siz de fark edeceksiniz.

Marka logoları

Seçimini baştan aşağı kusursuz görünen tasarım kıyafetlerden yana kullanmış bir erkek, kesinlikle göz yorucu! Ya şık tasarımları olan bir şirketin reklam panosu gibi görünenler? Ciddi bir göz vakası tehlikesi oluşturabilir! Her şeyden önce kalite, özellikle gösterişli tasarımcı etiketleri, göz yoran marka logoları demek değildir. Üzerinde göz yorucu logolar ve marka yazıları olan kıyafetlerden hızla uzaklaşmalısınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.