Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu İl Başkanlığı mazbatasını aldı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu İl Başkanlığı mazbatasını aldı.
23 Şubat 2021 18:35
352
A+
A-

AK Parti Trabzon il başkanlığı görevini hakkıyla yerine getirmek için tüm gayreti göstereceğini belirten İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu “Bugün hayırlısıyla mazbatamızı aldık. Rabbim bizleri mahçup etmesin. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda davamız için mücadelede üzerimize düşen vazifeyi layıkıyla yerine getireceğiz.”dedi.

2023 hedefleri doğrultusunda çalışmaları başlattıklarını ifade eden il başkanı Dr. Sezgin Mumcu “Görevimizi devraldığımız günden itibaren vakit kaybetmeksizin çalışmalarımıza başladık. 2023’e kadar gece gündüz demeden Gönül seferberliği başlatarak mahalle mahalle, kapı kapı çalışarak her bir vatandaşımıza ulaşacağız şehrimiz için memleketimiz için elele vererek mücadelemizi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

24 Şubat Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşu ile ilgili de beyanda bulunan İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu “Yarın Trabzon için önemli bir gün. Trabzon’un uzun düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kutlu olsun. Atalarımız canlarını feda ederek şehrimizin ve ülkemizin bağımsızlığını kazandı ve bu mübarek toprakları bizlere emanet etti. Bizler de topraklarımıza sahip çıkarak aldığımız görev ve sorumlulukları layıkı ile yerine getirerek emaneti geleceğe daha büyük ve güçlü bir şekilde teslim edeceğiz.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.