Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 23°C




















“AH GARA,YÜREĞİMİZDE AÇTIN YARA”

Köşe Yazarı , 2019 seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, Sivil Toplum Lideri, Siyasetçi ,İşletmeci, Satış Pazarlama uzmanı, Yaklaşık 50 farklı alanda eğitim ve sertifika sahibi,Eğitimci, Danışman, Genel Müdür, CEO
20 Şubat 2021 16:49
1.212
A+
A-

Milli Savunma Bakanımız sn;Hulusi Akar; Terör örgütü PKK’ya yönelik olarak Kuzey Irak’ta gerçekleştirilen harekât için “75 kilometre genişliğinde 25 kilometre derinliğindeki bir alanda yer alan tüm hedefler başarılı bir şekilde tahrip edildi. PKK terör örgütünün kaçacak bir yerinin kalmadığını örgütün sözde yöneticileri çok iyi anladı. Bölgedeki inler teröristlerin başlarına yıkıldı” diyerek,Türkiye’nin terör ile mücadelede ne kadar kararlı olduğunu bir kez daha vurguladı.
Türkiye’nin yaptığı harekât sonucunda 53 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyleyen Bakanımız “Terör örgütünün iç değerlendirmelerine yönelik alınan istihbarattan, teröristlerin büyük bir darbe aldıklarını ve büyük bir panik içinde olduklarını öğreniyoruz. Teröristler bundan sonra kendilerini hiçbir yerde güvende hissedemeyecekler” diyerek,sert bir çıkışta yapmıştır.
Terör veya terörizm; Bireylerin, grupların ya da devletin siyasal bir amaçla başka kişi ve gruplara karşı giriştiği, savaş dışı sistemli şiddet eylemleri olarak adlandırılabilir.
Terör kelimesi dilimize Fransızca “terreur” kelimesinden geçmiştir. Kelimenin kökeni latincedir ve “korkudan titreme” ya da “titremeye sebep olma” anlamlarına gelir. TDK, terör kelimesine Türkçe karşılık olarak “yıldırı” kelimesini götermektedir ve yıldırıyı da “Yıldırma, cana kıyma ve malı yakıp yıkma, korkutma, tedhiş, terör” olarak tanımlamaktadır.
Tanımı her ne olursa olsun, ülkemiz uzun yıllardan beri terör ile mücadelede çok büyük acılar yaşadı. Halada yaşatmaya devam ediyor.
Ülkemizin gelişmesini ve büyümesini istemeyen hem iç düşmanlar,hemde dış düşmanlar,ülkemizde sürekli bir kaos ortamı yaratıp,ekonomik olarak ve terör eylemi olarak sürekli saldırıda bulunuyorlar.
Hatta bırakın saldırıyı, kendi deniz sularımızda bile petrol aramak için bizlere engel çıkarıyorlar.
Hiç bir devlet bu kadar uzun süredir terör eylemleri ile savaşmamıstır.Çok uzun zamandır terör ile mücadelede milyar dolar para harcadık.Halada korkunç paralar harcıyoruz.Maalesef,ülkemizin korunması için de sürekli şehitler veriyoruz. “Şehitler ölmez, vatan bölünmez ” diyoruz.Ama,bizimde canımız yanıyor. Hemde çok canımız acıyor.
Son olarak Kuzey Irak’ın Duhok kenti yakınlarındaki Gara Dağında 13 güvenlik görevlisi alçakça infaz edilmişti. Türkiye’nin canını yakan bu olaydan sonra bölgeyi teröristlerin başına yıkan,Pençe Kartal-2 harekâtı ile düşman askerine bölgeyi mezar eden Mehmetçiklerimize dualarımızı gönderiyoruz.
Bu sayede terör örgütünün harekâtını sekteye uğratılarak, başarısız hale getiren ve düşman hedeflerini imha ederek,terör örgütünün mevcut bölgede bir daha toparlanamayacağını tüm dünyaya göstermiştir.
Yüce Allah (CC) Türkiye’nin ve Mehmetçiklerimizin her zaman yanında olsun inşallah.
Saygılarımla!!!
Ayhan Yalçın

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.