Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 20°C




















Akpartı Karadeniz Bölgesi il Koordinatörü Haydar Revi Konuşması

Akpartı Karadeniz Bölgesi il Koordinatörü Haydar Revi Konuşması
16 Şubat 2021 14:30
235
A+
A-

SN. CUMHURBAŞKANIM
SN. GENEL BAŞKAN VEKİLİM,
SN. GENEL MERKEZ TEŞKİLAT BAŞKANIM
SN. GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIM
SN. BAKANLARIM
SN. MİLLETVEKİLLERİM
SN. BÖLGE İLLERİMİZDEN GELEN İL BAŞKANLARI
DELEGELERİMİZ, YOL VE DAVA ARKADAŞLARIM
KIYMETLİ BASIN MENSUPLARIMIZ
DEĞERLİ TRABZONLULAR
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şereflendirdiği Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı 7. Olağan Kongremize hepiniz hoş geldiniz.

2001 yılında aziz milletimizin bağrından çıkan AK Parti aradan geçen 18 yılda Türkiye’nin çehresini değiştirmiş, eğitimden ekonomiye, sağlıktan kültüre, çalışma hayatından turizme kadar her alanda büyük bir ilerleme sağlamıştır.
Bütün bunlar milletimizin bize duyduğu güven ve bize verdiği heyecan ile olmuştur.
Türkiye, artık dünün Türkiyesi değildir.
Ayakları yere sağlam basan, ekonomisiyle genç nüfusuyla hem bölgesinde hem de dünyada BÜYÜK ve GÜÇLÜ bir TÜRKİYEdir.

Şunu unutmayalım ki biz; gücümüzü dağıtmadıkça, millet olarak aynı ufka baktıkça, devletimiz ile milletimizin rüyalarını birleştirdikçe hariçten hiçbir müdahale bizi zaafa uğratamayacaktır.

Yeter ki, bir olalım, diri olalım, kardeşliğimizi daha çok derinleştirelim, adalet meşalesini daha çok yükseltelim.
AK Parti sevginin, hoşgörünün, uzlaşmanın buluştuğu, bütün renklerin alabildiğince dostluğa, arkadaşlığa ve kardeşliğe boyandığı yerin adresidir.
Kıymetli dava arkadaşlarım
Sayın cumhurbaşkanımız, kıymetli genel başkanımızın riyasetinde 6 yıl boyunca bu davaya Trabzon’da il başkanlığı yaptım.

Bu 6 yıllık süre zarfında elhamdülillah partimizi ve teşkilatımızı diri tutup içerdeki ve dışardaki kavgalardan uzak tutmaya çalıştık.
3 genel seçimin yanında Cumhurbaşkanlığı seçimi ile birlikte 1 referandum ve bir de yerel seçim yaşadık.
AK Partimiz bu dönemlerde yapılan seçimlerde Trabzon tarihinin en yüksek oy oranına ulaşmıştır.

Bu vesile ile birlikte çalışmış olduğum yönetim kurullarına, ilçe başkanlarıma ve yönetimlerine, kadın ve gençlik teşkilatlarımıza, belediye başkanlarıma ve meclis üyelerine ve hasseten kıymetli İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya huzurlarınızda teşekkür ediyorum
Aynı dönemde çalışarak çok desteğini gördüğümüz şehrimizin kıymetli evladı eski Hazine ve Maliye Bakanı SN.Berat Albayrak’ı selamlıyorum.
Ulaştırma Bakanlarımız SN. Cahit Turhan ve Adil Karaismailoğlunu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı SN. Mustafa Varank’ı selamlıyorum.
15 Temmuz süreci, ilçe kongrelerinin yanı sıra kadın ve gençlik kongrelerimizi bir şölen havası içerisinde yaşadık.
Teşkilatımızın emrinde olup asla ve asla teşkilatımızı yalnız bırakmadık.

Makamdan güç alarak teşkilata parmak sallamayıp makamdan güç almadık, uhdemizde bulunan makama elimizden geldiğince güç katmaya çalıştık.
Bu bir bayrak yarışı ve şimdi de bayrağı İl Başkan Yardımcım, değerli kardeşim Sezgin Mumcu’ya devretmiş bulunuyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sayın genel başkanımızın ve partimizin emrinde son nefesimizi verene kadar çalışmaya devam edeceğiz.
Rabbim herkese son nefeste iman ile göçmeyi nasip eylesin.
Kadın- erkek AK Partililer olarak bizler; birbirimize rağmen değil, omuz omuza destek olarak bugüne kadar birer takım oyuncusu mantığıyla siyaset yaptık.
AK PARTİ, bir dava, bir düşünce ve bir mefkûrenin adıdır. Burada çıkar ilişkileri ya da basit iktidar arayışları yoktur.
AK PARTİ, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde sadece Anadolu coğrafyasında değil yeryüzünün tamamında ezilenlerin gür sesi, suskun dünyanın hür sesidir.
AK kadrolarda yer alanlar özgürlüğün, demokrasinin mücadelesini vermiştir vermeye de devam edecektir.

Bu hareketin meşalesini yakan, hareketimizin Önderi ve gerçek lideri genel başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere çizdiği hedef doğrultusunda ve büyük bir kararlılıkla, cesaret ve öz veri ile bu meşaleyi Trabzon’da daha büyük başarılara imza atmak için hiçbir ayrım yapmaksızın, birlik ve beraberlik içinde bütün teşkilat mensuplarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

 

 

Bu vesile ile 7. olağan il kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.