Dolar 32,3408
Euro 35,1094
Altın 2.240,60
BİST 8.908,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 12°C
Az Bulutlu
Trabzon
12°C
Az Bulutlu
Çar 10°C
Per 9°C
Cum 11°C
Cts 12°C




















Kültür-sanat kanalı Biletinial Artı yayına başlıyor

– Kanalın ilk konuğu oyuncu Hakan Gerçek olacak

Kültür-sanat kanalı Biletinial Artı yayına başlıyor
20 Şubat 2024 16:20
35
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Biletinial, tiyatro ve sinema alanındaki içeriklerini yeni YouTube kanalı Biletinial Artı'da seyirciyle buluşturacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yarın yayına başlayacak kanalda, tiyatro ve sinema sanatçılarının konuk olarak katıldığı programlar yer alacak.

Tiyatro eleştirmeni Bahar Çuhadar ile sinema eleştirmeni Onur Kırşavoğlu'nun hazırlayıp sunduğu tiyatro ve sinema temalı programlar, kanalda izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Hakan Gerçek’in tek kişilik performansıyla Afife Tiyatro Ödüllü aldığı "III. Richard: Niçin Yaptım"ın gösteriminin ardından düzenlenecek program, kanalın ilk programı olarak yarın yayında olacak.

Kanalda gelecek günlerde "biyönetmen, "bioyuncu", "bitasarımcı" başlıklı programlarda, tiyatro dünyasının farklı alanlarında üretim yapan isimlerle kısa sohbet programları yer alacak.

Kanalda sinema kategorisinde de içerikler bulunacak. Yönetmen buluşmaları, oyuncu röportajları, set ziyaretleri, quiz show’lar, tematik söyleşiler, haftanın filmleri ve galalardan özel görüntüler, kanalda olacak. Sinema kategorisinde yayında olacak ilk video ise gazeteci Umur Talu'yla "All the President's Men" filminin gösterimi üzerine yapılan söyleşi olacak. Kanal ekibi yer yer tiyatro ve sinema gündemini kesiştiren sürpriz içerikler de planlıyor.

Öte yandan şirket, sezonun dikkat çekici oyunlarının ekipleriyle seyirciyi canlı canlı bir araya getirmeye devam ediyor. Fişekhane, Moda Sahnesi ve Kadıköy Boa Sahne'de yapılan sohbetler de kanalda seyirciyle buluşacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.