Dolar 32,5130
Euro 34,8145
Altın 2.467,95
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 28°C
Az Bulutlu
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 19°C




















Akpartı İl başkanımız Dr. Sezgin Mumcu’nun kongre konuşması

Akpartı  İl başkanımız Dr. Sezgin Mumcu’nun kongre konuşması
16 Şubat 2021 14:21
342
A+
A-

SN. CUMHURBAŞKANIM

SN. GENEL BAŞKAN VEKİLİM,
SN. GENEL MERKEZ TEŞKİLAT BAŞKANIM
SN. GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIM
SN. BAKANLARIM
SN. MİLLETVEKİLLERİM
SN. BÖLGE İLLERİMİZDEN GELEN İL BAŞKANLARI
DELEGELERİMİZ, KIYMETLİ DAVA ARKADAŞLARIM
BASINIMIZIN DEĞERLİ TEMSİLCİLERİ
HANIMEFENDİLER, BEYFENDİLER
Dünya mazlumlarının gür sesi, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle onurlandıracağı Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı 7. Olağan Kongremize hepiniz hoş geldiniz.
Konuşmama başlamadan önce hain terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve alıkonuldukları yerde alçakça şehit edilen 13 vatandaşımızı rahmetle anıyorum.
Vurulup ömrünün ilk baharında
Kanından çiçekler açar yanında
Cümle şehitlerin omuzlarında
Bir sabah gelecek, kardan aydınlık.
Allah’ ın izniyle Yüce Devletimiz dün olduğu gibi bugün de şehitlerimizin intikamını alacak ve hain terör örgütleri yok oluncaya kadar mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir.

Devletimizin birlik ve beraberliği,
Milletimizin huzur ve güvenliği için
şehadet mertebesine ulaşan bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.
Ruhları şad olsun,
Rabbim şehitlerimizi Peygamber efendimize komşu eylesin.

İl başkanlığı görevini bana layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere değerli başkanımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.
6 yıldır İl Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getiren Haydar Revi başkanımıza teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu kutsal görevi bizlere tevdi ederek üzerimize önemli bir sorumluluk yüklemiştir.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, devraldığımız bu kutlu bayrağı daha da ileriye taşımak için elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyacağız.
Milletimize hizmet yolunda adeta gönül seferberliği başlatarak, partimize ve davamıza yeni başarılar kazandırmaya devam edeceğiz.
Ben ve teşkilatım Sayın Cumhurbaşkanımızın yükünü hafifletmeye, davamıza omuz vermeye and içtik.
Görevi devraldığımız günden itibaren tüm teşkilatlarımızı ziyaret ederek, aramızdaki gönül bağını daha da kuvvetlendirmek suretiyle çalışmalarımıza başladık.
Dava aşkı ve yeni bir heyecanla tüm gayretimizi ortaya koyarak, inandığımız yolda milletimize büyük hizmetler yapmak için hiç durmayacağız.
Kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, ilçe teşkilatlarımızla, mahalle teşkilatlarımızla ve teşkilatlarımızın tüm temsilcilikleri ile birlikte; tevazu, samimiyet ve gayretle gidilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmayacağız.
Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 19 yıldır ülkemizin geldiği noktayı, elde ettiği kazanımları hazmedemeyen küresel güçlerin ve yerli işbirlikçilerinin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini devre dışı bırakarak Milletin Egemenliğine son vermek istedikleri aşikardır.
Rabbimin izniyle bizler ‘Liderimizin her daim söylediği gibi, bu can bu bedende oldukça buna asla ama asla müsaade etmeyeceğiz.

Trabzon’ un T’ si, Türkiye’ nin T’ sidir.
Rabbime şükürler olsun ki Türkiye’ nin T’ si sapa sağlam tek yürek bu davanın emrindedir.
Türkiye’ nin her bölgesine yerleşmiş Trabzon’ lu hemşerilerimize de ulaşarak hep birlikte tam bağımsız Türkiye için dim dik duracağız.

Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.
Şundan hiç şüpheniz olmasın.
Trabzon, Karadeniz bölgesini sürükleyen bir enerjiyle, AK davamızı 2023 seçimlerinden zaferle çıkarmak için öncü kuvvet görevini üstlenecektir.
2023 seçimleri için azim ve kararlılıkla çalışarak büyük gayret ortaya koyacağız. Ülkemize yönelik yapılan tüm hesapları alt üst ederek, oyunlarını bozacağız inşallah.
Şüphesiz Allah, oyun bozanların en hayırlısıdır ve Allah bizimle beraberdir.

Zafer inananlarındır diyerek çıktığımız bu yolda kazanma irademizi perçinleyerek
Yeniden Büyük Türkiye idealine Cumhurbaşkanımız liderliğinde hep birlikte ulaşacağız inşaAllah.
Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi; dağıtarak, kırarak, dökerek, bölerek değil, toparlayarak birleştiren, bütünleştirerek ve kucaklayarak işe başladık, öyle de devam edeceğiz.
Önce kendi kadrolarımızı, ardından üyelerimizin tamamını ve tüm toplumu kucaklayarak bir parti faaliyeti ortaya koyacağız.

Dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği tarihi süreçte kritik öneme sahip 2023 seçimlerinden, Cumhur İttifakıyla birlikte hem Cumhurbaşkanlığında hem de Mecliste zaferle çıkacağız inşallah.
Rabbim Cumhurbaşkanımızdan razı olsun, Rabbim sırad-ı müstakimde hepimizi daim kılsın.

Bu duygularla; 7. Olağan kongremize katılımlarınızdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, kongremizin Trabzon’ unumuza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
Günümüz kutlu olsun, Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah’ a emanet olun.

Dr. Sezgin Mumcu
[13:17, 16.02.2021] Mustafa Sungur: İl başkanımız Dr. Sezgin Mumcu’nun kongre konuşması

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.